Lucky Biljart

Vilvoorde

Borstel Iwan Simonis X-1 SKU: 3109

Printen
*Ideale borstel voor het onderhoud van uw snookertafel

*Echt paardenhaar
Borstel Iwan Simonis X-1-1-3109
Borstel Iwan Simonis X-1-2-3109
Borstel Iwan Simonis X-1-3-3109
Borstel Iwan Simonis X-1-4-3109
Beschrijving

De Simonis X-1 kan de 'traditionele borstels' vervangen die het krijtstof slechts van plaats verschuift. De Simonis X-1 verwijdert grondig uw krijtstof uit het biljartlaken door de innoverende hightech structuur welke funcioneert door statische elektriciteit.

U hoeft géén overdreven druk uit te oefenen op de Simonis X-1. Slechts een snelle en soepele heen- en weerbeweging zorgt voor optimaal onderhoud van uw 'speeloppervlakte'.
Nadat u het biljart horizontaal heeft schoongemaakt (inclusief de banden), gebruikt u de Simonis X-1 opnieuw om het speeloppervlakte in parallelle lijnen te borstelen. Zo brengt u de uitstraling van het laken terug in de oorspronkelijke staat van onderhoud.

De Simonis X-1 heeft een hoge absorberende capaciteit en kan gemakkelijk een grote hoeveelheid krijtstof in de textielstructuur opnemen. U hoeft de Simonis X-1 niet na elk gebruik schoon te maken. Slechts bij verzadiging (u merkt dat de Simonis X-1 geen krijtstof meer opneemt uit uw biljartlaken) dient u de Simonis X-1 voorzichtig met de hand af te kloppen of de onderzijde van de Simonis X-1 subtiel te stofzuigen.

Uiteraard zal een krijtkleur altijd zichtbaar blijven in het textiel van de onderzijde van de Simonis X-1. Dit heeft geen invloed op het verwijderen van de krijtstof uit het biljartlaken.

De textiele onderzijde is niet los verkrijgbaar, bij verzadiging dient de borstel vervangen te worden.

Advies:
De Simonis X-1 nooit afkloppen tegen een verhard oppervlakte, zo beschadigd u het textiel van de Simonis X-1

De textiel (onder) zijde van de Simonis X-1 nooit wassen met welke vloeistof dan ook.

Verpakt in luxe zwarte doos.

Lucky Biljart

Houtemsesteenweg 21-23

1800 Vilvoorde

Tel:   02 / 720 36 86

Gsm: 0496 / 25 36 86

E-mail: luckybiljart@telenet.beCopyright Lucky Biljart © 2019