Lucky Biljart

Vilvoorde

Steelblock (M) SKU: 4705

Printen
Topgolf - Golfbiljart van het hoogste niveau !
Steelblock (M)-1
Steelblock (M)-2
Steelblock (M)-3
Steelblock (M)-4
Steelblock (M)-5
Steelblock (M)-6
Beschrijving


Model         Speelveld  Buitenafmeting  Nodige      ruimte Leisteen

Steelblock 180 x 90 cm 206 x 116 cm 466 x 376 cm 1-delig 40 mm

* Hardhouten massieve band voorzien van de beste kwaliteit rubber P37
* Aluminium bevestigingsstuk voor balkap
* Diamonds
* Geanodiseerde toppen - doeltoppen onderaan gekarteld
* 40 mm leisteen
* Zwaar stalen frame
* Energiezuinige verwarming met afleesbare display
* Muntproever

Deze tafel is afgewerkt met een massief hardhouten band. De verticale bevestiging van de banden zorgt voor een enorm krachtige sluiting tegen de leisteen. Dit heeft als resutaat een zeer preciese en zachte afstoot. Als rubber gebruiken wij de hoogste kwaliteit profiel P37, de norm voor alle Europese- en wereldcompetities biljart.

Ook aan de balklep is gedacht. Zo heeft elke Steelblock een aluminium achterstuk wat ervoor zorgt dat de balklep aan ieder doel een perfect gelijke hellingsgraad heeft. Nooit geen losse balklep meer die het doelen beïnvloedt.

Het frame van de Steelblock is volledig uit staal gemaakt. Voor de bevestiging van de poten zijn maar liefst 24 bouten gebruikt met als resultaat een biljart die staat als een rots en dus nooit ‘trilt’.
De fijn geslepen leisteen (40 mm) rust op een zwaar stalen chassis. Dit staat op stalen poten (met RVS omhulsel) om een zeer stabiel geheel te vormen.

De aluminium toppen zijn geanodiseerd om het verkleuren en vuil worden tegen te gaan. Om het 'open spelen' van de doeltoppen te vermijden zijn deze onderaan gekarteld. Alle toppen worden langs boven bevestigd, wat het vernieuwen van het laken veel vergemakkelijkt.

De verwarming ligt op een hittebestendige en isolerende plaat en sluit zo goed mogelijk aan tot in de hoeken van het frame. Daardoor is er weinig energieverlies en een mooie verdeling van de warmte. De temperatuur van de leisteen verschijnt op de display en kan met de thermostaat op het gewenste aantal graden afgesteld worden (max. 50°C).

Het spreekt voor zich dat dit biljart voldoet aan alle B.G.B. normen, geschikt voor competitie. Getest en goedgekeurd op het Belgisch Kampioenschap Golfbiljart.
Deze tafel is steeds voorzien van verwarming met thermostaat, muntinworp, Simonis 300 Rapide laken en wordt geleverd met volgende toebehoren: 4 keu's + rekje, ballen Deluxe Competitie golfbiljart, krijt.

Lucky Biljart

Houtemsesteenweg 21-23

1800 Vilvoorde

Tel:   02 / 720 36 86


E-mail: luckybiljart@telenet.beCopyright Lucky Biljart © 2019